QUIN TEMPS FA AVUI A BANYOLES? :

martes, 27 de julio de 2010

FRAGA EN CADIRE DE RODES




Ha fet cridad la atencio aquesta fotografía de la festa de Santiago Apostol , sant patró d'Espanya, i festa major de Galicia, festa de la qual té especial relevancia quan cau en un 25 de juliol i en diumenge. La fotografía des de 25 de juliol del 2010, a Santiago de Compostela (Galicia)

Com que no es frequent que aquesta diada de Galicia caigui en diumenge (a on enllà té la seva importància especial per allò del "xacobeo"), a la festa no podiem faltar els reis d'Espanya, i aquí podem veure una imatge que cada día comença a ésser més habitual: el otrora totpoderós Manuel Fraga Iribarne presentant els seus respectes a la reina, desde una cadira de rodes, en el event de Santiago de Compostela, suposada capital de Galicia.

La imatge ha de donar per a reflexionar sobretot als polítics, de la importáncia de fer accesibles tots els racons dels país, començan cadascú desde el seu propi poble. Perque el que está posat en evidencia es que anem cap a una sociedat a on cada vegada es més la gent que acaba necessitant la cadira de rodes, i per tant cal condicionar tot el paisatge urbà suprimint tota mena de barreres arquitectoniques.

No hay comentarios:

Publicar un comentario