QUIN TEMPS FA AVUI A BANYOLES? :

viernes, 15 de octubre de 2010

MIRADORS DE L'ESTANY COMPLETAMENT INACESSIBLES



La ideia de tenir miradors a l'estany de Banyoles, per a poder contemplar de aprop les bellesses del llac, está molt bé. Però tothom deuria de tenir el dret a poder contemplar aquesta meravella de la natura.
Els accesos als miradors son un impediment, que tindría una fácil solució en la adaptació de rampes per tots aquells camins o ponts de pas que prenen la forma escalonada, tal com es podrá veure en les fotografíes que acompanyem a aquesta entrada.
Es de esperar que en un futur no massa llunyà es pugui solventar el problema.










viernes, 8 de octubre de 2010

PEDRES SORTINTS A LA CIRCUNVALACIÓ PEATONAL DE L'ESTANY


La circunvalació peatonal de l'estany de Banyoles, pensada per a passejar i gaudir del paisatge lacustre, i per a circuit d'entrenament dels esportistes, te una base de ferm que no es apte per a ésser utilitzada per per persones que van amb cadire de rodes, i que precisaria un repás per a fer-lo plenament pla, uniforme, i accesible. Els defectes dels quals ho podem veure per la fotografía i el video aquí insertat.

viernes, 1 de octubre de 2010

ACCESIBILITAT EN EL DRET A ANAR A PENDRE PEL CUL


Aquest es el cartell de una obra de teatre que se estrena per aquests dies a Madrid "¡A saco"!
La integració del minusvalid es un dret en totes es seves facetes, i per a qui mira encandalizat a algú que está despullat, caldría preguntarli: i què?

En qualsevol dels aspectes, pensem que ja hem arribat a una època en la que els prejudicis ja estan ampliament superats,i ningú ha de escandalitzarse quan veu coses fora de ho convencional.
Per això no hems tallem a la hora de incloure aquí una foto amb un minusvalid totalment despullat per lliure voluntat. I es que la integració que se reivindica ha de arribat a tots els esquemes de la vida humana.